EHBO-vereniging Kootwijkerbroek

Vergoeding cursusgeld of contributie door uw zorgverzekering.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk het cursusgeld en/of de herhalingslessen. Wij raden u aan dit na te gaan.

Wijziging persoonlijke gegevens.

Indien u gaat verhuizen, een nieuw telefoonnummer of een ander emailadres hebt wilt u dit dan doorgeven aan de ledenadministratie via email of schriftelijk naar het secretariaat EHBO Kootwijkerbroek, p/a Barnseweg 21, 3773 BA Barneveld

Nieuwspleister

2 x per jaar verschijnt het verenigingsblad van onze vereniging. Bent u lid van onze vereniging en heeft u iets meegemaakt in het dagelijkse leven, dan kunt u dit met anderen delen door dit in de Nieuwspleister te laten opnemen. U kunt hiervoor mailen naar het secretariaat. Indien u interesse hebt in een advertentie in de Nieuwspleister klik dan hier.

Betaling lidmaatschap

Aan het begin van ieder kalenderjaar krijgt ieder lid een factuur voor het lidmaatschap t.b.v. € 40,--. Voor degenen die de dagherhaling volgen komen er extra kosten bij.

Lidmaatschap beeindigen

Als u het lidmaatschap wilt beeindigen moet u dit doorgeven voor 31 december per email of schriftelijk aan het secretariaat EHBO Kootwijkerbroek, p/a Barnseweg 21, 3773 BA Barneveld. Niet tijdig opzeggen van het lidmaatschap houdt in dat u de factuur die u in het begin van ieder kalenderjaar ontvangt moet voldoen! Zeg dus tijdig op!